Cum cumpar Comanda Contact

 

Cum comand

      Mergeti pe site-ul www.gradinisiplante.ro noul meu magazin online.

       Va faceti cont si lansati o comanda sau verificati oferta si imi trimiteti un email la adresa daniel@greensystems.ro cu ce doriti sa comandati.

      
Atentie!!! - Comanda minima 25 RON

Cum se livreaza semintele

      Coletul este livrat prin Posta Romana, cu plata ramburs. Taxa postala pentru trimiterea coletului prin Posta romana este de 10 lei si se va adauga la valoare produselor comandate.
      Livrarea se efectueaza in 2 - 5 zile lucratoare de la realizarea comenzii. Inainte sa trimit coletul este posibil sa va sun pentru a verifica daca datele pe care le-am primit sunt corecte si / sau complete sau sa va cer lamuriri suplimentare pe e-mail in cazul in care cred ca din viteza ati uitat sa treceti adresa completa ( numar de strada, oras, sau chiar adresa ).
      Posta are obligatia de a va trimite un aviz de instiintare imediat ce coletul ajunge in oficiul postal. Chiar daca nu primiti acest aviz ( se mai intampla ) va rog sa mergeti la posta pentru a-l ridica incepand cu a treia zi din momentul in care prin email sau telefonic va comunic ca am pus coletul la posta.

La cerere coletele se pot trimite si prin curier insa costul de expeditie poate fi intre 25 si 45 lei functie de greutatea coletului si a sumei de ramburs.

Cum platesc

     Plata se face la ridicare coletulului la posta sau in cazul in care se opteaza pentru trimiterea prin curier plata se face la curier la predarea coletului.

Atentie
      Dupa 10 zile de la primirea coletului la oficiul postal de care apartineti posta returneaza coletul.
      Va rog nu comandati daca nu sunteti sigur ( a ) ca veti ajunge la posta sa ridicati coletul.

Va multumesc!

Comandati pe www.gradinisiplante.ro

  
 
site realizat de Daniel Zimbreanu